Συνοικία Ψυρρή Αθήνα

psiri
5/5 - (1 ψήφος)

Συνοικία Ψυρρή Αθήνα
Η συνοικία του Ψυρρή είναι μία από τις παλαιότερες της Αθήνας και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό ο οποίος καθημερινά συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Επιπλέον, στην συνοικία του Ψυρρή υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες, νυχτερινά κέντρα, κινηματογράφοι αλλά και ξενοδοχεία. Τόσο οι φοιτητές της πόλης αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι επιλέγουν για την διασκέδαση τους την συγκεκριμένη συνοικία διότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία και έτσι όλοι μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με την διάθεση τους. Κάθε βράδυ το κέφι φθάνει στα ύψη και όλοι οι επισκέπτες γίνονται μία παρέα. Αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας οι καφετέριες και τα ταβερνάκια σφύζουν από κόσμο.

Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το 1870 η συνοικία του Ψυρρή ήταν μία από τις πιο επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας. Σήμερα όμως, αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη της πρωτεύουσας. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στα υπέροχα κτίρια που κοσμούν την συνοικία του Ψυρρή άλλα από τα οποία είναι νεοκλασικά και άλλα διατηρητέα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η συνοικία αυτή αποτελεί ένα αξιοθέατο για την Αθήνα και γι’ αυτό άλλωστε ο τουρισμός είναι μεγάλος. Όσο θα βρίσκεστε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε την φημισμένη συνοικία του Ψυρρή.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση